Notícies i actualitat

Menorca, reelegida destinació europea de Turisme Sènior

Data : 11/07/2014

La candidatura de Menorca com a destinació 'Europe Sènior' ha estat una de les 29 acceptades per la Secretaria d'Estat de Turisme per a la temporada 2014, la 5a temporada d'aquest programa. Menorca, amb la resta de destinacions, ofereix les millors condicions per rebre al turista sènior europeu en temporada mitjana i baixa, segons el Ministeri d'Indústria i Turisme.

Europe Sènior Tourism és una iniciativa que gestiona Segittur des 2.009 i consisteix en el disseny i organització d'un sistema de viatges en grup destinats a ciutadans europeus de 55 anys amb un acompanyant de qualsevol edat que viatge a Espanya en temporada mitjana o baixa.

Per a l'obtenció d'aquesta homologació, les destinacions han de superar diversos requisits: ser zones amb una elevada estacionalitat, una capacitat hotelera de 4 i 3 estrelles, oferir una oferta complementària variada i disponible i comptar amb bones connexions que permetin operatives xàrter.

La consellera de Turisme, M. Salomé Cabrera, s'ha mostrat satisfeta per revalidar el destí sènior 'perquè permet allargar la temporada turística, amb el que això significa, especialment en l'aspecte laboral'. A més, Cabrera ha ressenyat que la majoria dels visitants "no ha estat mai a Menorca, el que permet projectar la nostra marca en un major volum de visitants '. Pel que fa a l'impacte econòmic, es calcula que "el retorn és de 1,30 euros per euro invertit en el projecte, de manera que a més és un instrument comercial molt vàlid ', en referència al programa Sènior l'elaboració del qual compte a l'illa amb la col·laboració dels ajuntaments i ASHOME.

Els mercats d'origen d'aquesta 5a temporada, de forma prioritària, són: Alemanya, França, Regne Unit, països nòrdics i països d'Europa de l'Est que van participar en anteriors programes (Polònia, República Txeca, Eslovàquia, Romania i Bulgària) sense excloure altres mercats.

Maó, 11 de juliol 2014


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS