Notícies i actualitat

El Pla +TIC Menorca continua actiu durant l'estiu

Data : 10/07/2014

El Pla + Tic Menorca continua actiu durant l’estiu, i ofereix diàriament informació i consells a través de la seva pàgina a Facebook (https://www.facebook.com/plamesticmenorca) sempre referida a diferents temes relacionats amb les noves tecnologies: presència i màrqueting online, creació i optimització de webs, ús d’eines útils i gratuïtes, gestió de xarxes socials, aplicacions per treballar millor, utilitat de la informació cartogràfica, comunicació a través de mitjans digitals, etc. També es pot seguir el compte de Twitter @mesTICmenorca.

El Consell Insular de Menorca ha començat també a distribuir els certificats corresponents a la formació del Pla +TIC als 129 alumnes que van participar en els diferents cursos d’aquest programa, incorporant-hi el sistema de firma digital. D’aquesta manera, els certificats es remeten via correu electrònic i tenen plena validesa, ja que inclouen una adreça de validació i la identificació corresponent que permet comprovar la seva autenticitat a través del portal de Carpeta Ciutadana.

El Consell Insular posa en pràctica així una eina més per millorar la seva pròpia gestió i el servei a la ciutadania, alhora que promociona l’ús de les TIC en tots els àmbits d’activitat.

A partir del mes de setembre es reprendran les accions formatives gratuïtes del Pla +TIC Menorca que s'estan configurant en aquests moments.

A títol recordatori, aquest pla està cofinançat pel programa LEADER 2007-2013, amb l’objectiu de seguir millorant la capacitació empresarial, la productivitat i la competitivitat de les petites empreses de Menorca. També ha sigut reconegut amb el premi Socinfo Islas Baleares 2014, i ha estat objecte de menció en varies publicacions relacionades amb les TIC.

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS