Notícies i actualitat

El Consell presenta les V Jornades Entrenar Educant

Data : 26/01/2018

El departament d’Esports del Consell Insular ha presentat avui en roda de premsa les V Jornades Entrenar Educant. L’activitat física i l’esport a l’edat escolar. En la presentació hi han assistit Miquel Company, conseller d’Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports, Miquel Company, Josep Juaneda, Carmen Sunyer, Paula Panyella, tècnics d’esport del Consell, i David Mercadal, tècnic Fundació Esport Balear.

L’objectiu de les jornades és conscienciar els delegats, tècnics, monitors i àrbitres de la importància dels valors educatius i socials en l’esport escolar i donar les eines per garantir un bon aprenentatge esportiu, destacant la importància de la transferència motriu i de les emocions en el procés d’aprenentatge.

Així com ha explicat el conseller, Miquel Company, «des del Consell Insular de Menorca, volem seguir treballant per a la millora de l'esport en edat escolar. Sabem que un dels pilars fonamentals per al bon desenvolupament de la pràctica
esportiva en edat escolar és la formació dels tècnics, àrbitres,
ajudants... ja que tenen un paper clau en el procés d'aprenentatge dels esportistes».

Durant les jornades s’experimentaran aspectes de diferents modalitats esportives per poder aplicar al nostre treball diari. També es mostrarà i experimentarà a través de pòsters, xerrades participatives i activitats interactives les tendències de futur de l’esport en l’edat escolar.

El tècnic d’esports, Josep Juaneda, ha emfatitzat que «des del Consell Insular de Menorca se vol posar en valor el treball que estan fent dia a dia els tècnics, delegats, directius, àrbitres dels clubs esportius de Menorca. És per aquest motiu que creim molt important destinar recursos a la seva formació».

Les jornades Entrenar Educant busquen la renovació contínua de coneixements i, al mateix temps, donar a conèixer projectes de les entitats i organismes de Menorca. Un dels projectes que s'explicarà serà Integrasport, un projecte d’intervenció pedagògica que el Consell Insular està portant a terme amb diferents clubs de Menorca.

En finalitzar la segona de les jornades, es durà a terme la firma dels convenis entre el Consell Insular de Menorca i les Federacions esportives per al programa de l'Esport per a l'Edat Escolar i Xala Jugant. Un programa que, a l'any 2017, tindrà un augment en l'aportació que fa el Consell Insular.

Les jornades es portaran a terme el dia 2 i el dia 16 de 18.30h a 21.00h a la Sala de Plens del Consell Insular de Menorca. Les jornades tenen un cost de 5 EUR, pels delegats federatius són gratuïtes. S’ha de presentar el full d’inscripció emplenat, juntament amb el resguard bancari, a un dels dos punts d’informació de la Fundació per a l’Esport Balear, Delegació Menorca (Consell Insular de Menorca, Maó, o Pavelló Esportiu Municipal de Ciutadella). També es pot presentar per correu electrònic (mcardona@fundacioesportbalear.es).Maó, 26 de gener de 2018


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS