Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca concedeix 110.000 euros en ajuts destinats a entitats culturals per 2014

Data : 09/07/2014

El Consell Executiu del Consell Insular de Menorca, reunit el dilluns dia 7 de juliol, va aprovar la concessió d’ajuts destinats a entitats culturals i de la convocatòria de l’any 2014 amb un pressupost de 110.000 euros. S’han acceptat un total de 41 sol·licituds de les 43 presentades per les entitats culturals de Menorca i s’ha incrementat el pressupost en 10.000 euros respecte la convocatòria de 2013.

L’objecte de les ajudes és promoure i donar suport a la realització de projectes culturals desenvolupats en l’àmbit de Menorca per les entitats culturals de l’illa.

La finalitat dels ajuts d’aquesta convocatòria és oferir durant tot l’any activitats culturals arreu de Menorca i potenciar els projectes de les entitats sense ànim de lucre, amb la qual cosa la convocatòria també té un vessant social significatiu.

L’import màxim i les partides a les quals s’apliquen els ajuts atorgats en el marc d’aquestes bases són els que s’estableixen en la convocatòria. Quan l’import de les sol·licituds d’ajuts es superior a la quantitat màxima fixada en la convocatòria es prioritzaran les sol·licituds en funció dels criteris objectius per a la concessió dels ajuts establerts en aquestes bases. El percentatge de la subvenció sobre la despesa final de l’activitat o projecte és com a màxim el 50%. Així mateix, cap ajut no podrà superar individualment més del 50% del total de la quantitat destinada a la present convocatòria.

El Consell Insular de Menorca subvenciona l’execució de projectes que tinguin lloc entre els mesos de desembre de 2013 i novembre de 2014, que presentin un interès cultural i artístic i que siguin viables tècnicament i econòmicament.


Maó, 8 de juliol del 2014.


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS