Notícies i actualitat

La Comissió Balear de Medi Ambient aprova el projecte de rotonda de l’accés a Trebalúger

Data : 09/07/2014

El Sub-Comitè Tècnic de la Comissió Balear de Medi Ambient va aprovar el passat dimecres dia 2 de juliol el projecte de rotonda de l’accés al nucli rural de Trebalúger de la carretera M-6 des Castell a Sant Lluís, durant una jornada en la que hi va participar el director insular de Mobilitat del Consell Insular de Menorca, Tomeu Martí. La proposta es presentarà i votarà el proper dijous dia 17 de juliol en el ple de la Comissió Balear de Medi Ambient.

Un cop pronunciat el ple de la Comissió Balear de Medi Ambient, s’hauran superat totes les qüestions jurídic-administratives que es trobaren en l’expedient, pendent d’iniciar les obres des de l’any 2010.

El projecte, que tindrà un cost aproximat de 500.000 euros, es preveu que surti a licitació al llarg de les properes setmanes amb l’objectiu d’iniciar les obres a partir del mes de setembre. El termini d’execució de l’obra serà de tres mesos.

El projecte contempla diferents actuacions entre les quals destaquen:

S’eliminen els girs a l’esquerra i es soluciona a través d’un enllaç a nivell. Actualment la carretera està dotada d’una intersecció en T, és a dir, amb illetes.
S’harmonitza i pacifica l’accés a la població.
Es desplaça l’eix de la carretera per integrar l’equipament sociocultural dins l’entorn del nucli rural de Trebalúger, que fins ara obligava a tots els usuaris a travessar la carretera, i es facilita l’accés a l’equipament.
S’habilitarà una parada d’autobús per als veïns del nucli.
L’actual carretera es reconvertirà en carrer.

El departament de Mobilitat del Consell Insular de Menorca explica que es tracta d’una obra important i urgent donada la perillositat de la intersecció, que dóna resposta a una reivindicació veïnal històrica i que ha estat consensuada amb l’Ajuntament des Castell i amb l’associació de veïns des Castell.


Maó, 8 de juliol de 2014


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS