Notícies i actualitat

El Consell ajuda amb 80.000 euros la Federació d'Associacions de Persones Majors

Data : 05/07/2014

L'equip de govern del Consell Insular ha aprovat per Consell Executiu ajudar amb una partida de 80.000 euros la Federació d'Associacions de Persones Majors de Menorca per al foment i la realització de programes i activitats adreçades al sector de població de la gent gran per a l'any 2014.

Tenint en compte que el Consell Insular té competències pròpies en serveis socials i assistència social, és voluntat d'aquesta administració, a través del Departament de Benestar Social i Joventut, donar suport a entitats sense ànim de lucre integrades per gent gran que realitzen activitats de caràcter sociocultural, promouen accions d'ajuda mútua i solidaritat, fomenten hàbits de vida saludables, donen suport en el procés d'envelliment i duen a terme programes de promoció de l'autonomia personal, prevenció de la dependència, oci i temps lliure.

Mitjançant un conveni de col·laboració entre el Consell Insular i aquesta entitat, “podem aportar el nostre ajut perquè aquest col·lectiu de gent continuï sent un valor de referència fonamental per a la resta de la societat per la seva experiència i vàlua personal”, explica la consellera de Benestar Social i Joventut, Aurora Herráiz.

Maó
De fet, aquest mateix conveni s'ha firmat entre aquesta administració pública i l'Associació de Persones Majors de Maó (ASPEMA) per import de 10.000 euros i també per ajudar a la realització d'aquest tipus d'activitat en favor d'aquest col·lectiu enguany.

Maó, 5 de juliol de 2014


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS