Notícies i actualitat

Valoració dades d'atur

Data : 02/07/2014

A part dels efectes estimuladors del mercat laboral que provoca cada any la posada en marxa de la temporada turística, la consellera de Treball, Pilar Pons, valora de forma positiva el fet que Menorca lideri a les Balears la davallada de les xifres d'atur del mes de juny respecte a fa un any, amb una caiguda del 14,3%.

“És una dada que ens anima a seguir treballant conjuntament amb el sector privat per reduir encara més aquesta xifra, darrere de la qual hi ha persones i famílies que es veuen afectades per aquesta situació”, explica la titular d'aquest departament.

Des del Consell Insular de Menorca es considera positiva l'evolució de les xifres d'atur que s'han conegut avui, especialment les que fan referència a les dades interanuals, ja que és en aquesta xifra on es reflecteix el canvi de tendència del mercat laboral.

"Tot i que la valoració és positiva, cal ser prudents, ja que som plenament conscients que hi ha moltes persones que encara no han trobat feina i hem de continuar treballant des de tots els àmbits per fer possible que la tendència es consolidi i pugui arribar a totes les llars".

A les Balears també ha davallat l'atur respecte a juny de 2013 en un 11,5% i en un 6,59% al conjunt d'Espanya. De fet, per comunitats autònomes, la nostra és la segona amb la caiguda més forta de la desocupació, després de Cantàbria.

En termes intermensuals, l'atur també ha davallat a Menorca en un 15,6%, així com també a la resta d'Illes.

Maó, 2 de juliol de 2014


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS