Notícies i actualitat

La FFTM enceta a l'any amb un recorregut per l'europa central

Data : 12/01/2018

La Fundació Foment del Turisme de Menorca comença l’any amb una intensa activitat promocional. Utrecht, Viena i Stuttgart copen l’agenda turística abans d’una de les cites més importants de l’any: FITUR.

En un any marcat pel 25è aniversari de la declaració de Menorca com a Reserva de Biosfera, la FFTM posarà el focus en la natura, reforçant la imatge de Menorca com a illa verda i sostenible.


L’activitat promocional està sent intensa a l’inici de l’any. Aquests dies, la Fundació Foment del Turisme de Menorca participa a les fires turístiques de Viena (11-14/01) i Utrecht (10-14/01) i, abans de recalar a FITUR (17-21/01), viatjarà també a la ciutat alemanya d’Stuttgart (13-21/01).

Aquestes accions, realitzades en col·laboració amb l’Agència de Turisme de Balears i Turespaña, formen part de la planificació anual que aprova la FFTM i que inclou per a aquest exercici una vintena de desplaçaments a les principals cites turístiques del circuit europeu.

Reserva de Biosfera
El reclam, en un any marcat pel 25è aniversari de la declaració de Menorca com a Reserva de Biosfera, serà la natura. Es manté, per tant, la línia encetada anys enrere i dirigida a reforçar la imatge d’illa verda i sostenible, de destinació per a la pràctica d’esport a l’aire lliure, per al gaudi en contacte amb la natura.

Senderisme, cicloturisme, submarinisme, esports nàutics, turisme eqüestre... El ventall de possibilitats que ofereix l’illa com a destinació activa és ampli i, el que és més important, de qualitat.

En el cas de Menorca aquesta qualitat s’associa, quasi de forma mecànica, a les bones condicions mediambientals. Però ser una destinació diferenciada també requereix disposar d’una cartera de serveis, tant públics com privats, de nivell notable. I Menorca ha fet els deures en aquest sentit, com ho posa de manifest l’increment de turistes de perfil cosmopolita experimentat en les darreres temporades.

Maó, 12 de gener del 2018

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS