Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca aprova la licitació del servei d’informació i control dels accessos a les platges verges

Data : 16/01/2018

El Consell Insular de Menorca ha aprovat, en consell executiu de dia 15 de gener de 2018, l’expedient de contractació del servei d’informadors-controladors dels accessos a les platges de Cala’n Turqueta, Son Saura, Macarella, la Vall i Binimel·là per a la temporada 2018.

La institució insular preveu reforçar i millorar la gestió dels accessos a les platges verges respecte de la temporada passada. Aquestes actuacions de reforç i millora han estat desenvolupades conjuntament amb l’ajuntament de Ciutadella.

L'organització del servei d'informació i control, a diferència de la temporada passada, habilitarà el filtre a la cruïlla de Sant Joan de Missa des del seu inici dia 12 de maig. Per altra banda es mantindran els punts de control d’accés a les platges de Cala’n Turqueta, Macarella i Son Saura, dins els camins de titularitat del consell insular, on es podrà fer un gir complet en cas que l’estacionament estigui ple. En aquests punts es podrà tancar físicament l’accés als estacionaments amb un barrera quan estiguin plens. A més, de l'1 de juny al 16 de setembre en aquests punts es comptarà amb el suport d’un vigilant de seguretat.

El període i l’horari del servei d’informació i control dels accessos serà del 12 de maig al 7 d'octubre i a partir de les 8:00 o 8:30 del matí depenent de l’estacionament.

El servei surt a licitació per un import de 174.516,02 euros més IVA, i en la modalitat de contracte reservat per tal d’afavorir la inserció sociolaboral de col·lectius vulnerables en el marc de les polítiques actives de feina i del repte de la cohesió social.Maó, 16 de gener de 2018

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Departaments
Mobilitat
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS