Notícies i actualitat

Dinamarca també es deixa seduir per Sant Joan

Data : 23/06/2014

La popular fotògrafa danesa Tine Harden es troba aquests dies a Menorca per realitzar un extens treball sobre les festes de Sant Joan. Harden s'ha desplaçat des de Dinamarca acompanyada per la periodista Majse Njor amb l'objectiu de realitzar un reportatge sobre les fiestes eqüestres. Aquests treballs es publicaran en tres mitjans (els confirmats fins a la data): Rejs, les revista sobre viatges més popular del país, una altra revista setmanal amb secció sobre viatges, la Alt for Damerne i finalment un mitjà especialitzat, el Horse Rider Journal.

Encara que el fet més significatiu d'aquest peculiar viatge de premsa és, sens dubte, l'exposició que posteriorment s'organitzarà al país. Harden té el compromís d'organitzar una exposició itinerant amb les millors imatges que capti durant la seva estada a Menorca, i així difondre les festes i els seus valors a Dinamarca.

Per a la consellera de Turisme, M. Salomé Cabrera, es tracta 'd'una magnífica oportunitat d'explicar com és Menorca, més enllà de l'oferta de vacances, especialment en un país sensible i receptiu a les manifestacions populars i culturals'. Cabrera ha destacat també l'important creixement experimentat pel mercat danès, que l'any passat va créixer un 90% en comparació amb 2012 (va passar de 2.824 visitants a 5.376). Una tendència que "es manté aquesta temporada, ja que el mes de maig el volum de turistes arribats de Dinamarca s'ha multiplicat", segons Cabrera, en referència a l'augment del volum de passatgers arribats aquest mes de maig des de Dinamarca. Per Cabrera 'aquestes dades confirmen un canvi de tendència, especialment en els països nòrdics, on experimentem creixements anuals elevats, el que consolida la diversificació del nostre mercat'.

Harden, que en l'actualitat treballa com a freelance, té una extensa trajectòria en mitjans de comunicació, i va ser nomenada millor fotògrafa de premsa el 1992 i 1999, a més d'altres premis nacionals i internacionals. Ha participat en nombrosos projectes i actualment treballa per a la Fundació Danesa de les Arts i el Consell Nòrdic.

Maó, 23 juny 2014

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS