Notícies i actualitat

Curs gratuït d’alfabetització informàtica preferentment per a persones ocupades

Data : 16/01/2018

El proper mes de febrer, el Departament d’Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports del Consell de Menorca amb el finançament del SOIB, ofereix l’acció formativa Alfabetització informàtica, prioritàriament a persones ocupades.

La participació de treballadors ocupats ha d’assolir un mínim del 70%; el 30% restant, es podrà cobrir per treballadors desocupats. Per tal d’afavorir la seva formació, els treballadors fixs discontinus que es trobin en període de no ocupació, tindran la consideració d’ocupats.
Aquest curs de caràcter complementari de 25 hores aporta els coneixements informàtics més bàsics en el maneig d’un ordinador i de les principals aplicacions ofimàtiques d’oficina així com navegar a internet i gestionar un compte de correu electrònic.

S’impartirà a la seu del CIM (Maó), els dimarts i dijous de 16:30 a 19:30h, des de l’1/02/2018 i fins el 06/03/2018. Com a requisit d'accés, els alumnes han de disposar del certificat d’escolaritat o equivalent.

Per a més informació, cal trucar al 971 35 62 46; o bé, adreçar-se a gabriel.subirats@cime.es

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Més informació
Més informació
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS