Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca adjudica el contracte de conservació i manteniment de la xarxa de carreteres competència del CIM

Data : 15/01/2018

El Consell Insular ha aprovat en consell executiu de dia 15 de gener de 2018 l'adjudicació del contracte de servei per a l'execució d'operacions de conservació de les carreteres competència del Consell Insular de Menorca.

L'empresa adjudicatària és la UTE formada per Innovia Coptalia SAU i Construccions Olives SL, per un import de 809.731,18 € + IVA anuals i una durada de 4 anys.

L'objecte d'aquest contracte és la conservació i manteniment dels 186 km de carreteres competència de la institució insular, per tal de garantir el seu ús en condicions adequades de seguretat.

A més, cal recordar que el mes d'octubre passat el Consell Insular va aprovar un altre contracte de conservació i manteniment per a la xarxa viària local competència dels ajuntaments, actualment en licitació, amb un import de 221.973,64 € IVA inclòs, dels quals el Consell Insular n'aportarà el 50% i els diferents ajuntaments n'aportaran l'altre 50%, per a portar a terme la conservació de 133 km de carreteres i camins de la xarxa viària local.

El conjunt d'aquests dos contractes permetrà la conservació de 319 km de la xarxa de carreteres i camins de Menorca, i suposarà un increment d'un 33% en els recursos destinats a la conservació i manteniment d'aquesta xarxa viària, que essencialment es dedicarà a la millora de paviments, marques vials i obres de fàbrica. D’aquesta manera, l’equip de govern segueix apostant per la conservació i manteniment de la xarxa viària de carreteres i camins.

Maó, 15 de gener de 2018


 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Departaments
Mobilitat
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS