Notícies i actualitat

El Consell Insular llança un pla d’estabilització de llocs de treball

Data : 15/01/2018

La Vicepresidenta Segona i consellera de Serveis Generals, Participació Ciutadana i Habitatge, Cristina Gómez, la cap de Recursos Humans, Elisa Fernández, la representant d’UGT, Lourdes Manzano i el Representant de CCOO del Consell Insular, Andrés Fernández han anunciat avui en roda de premsa l’Oferta Pública d’Ocupació que permetrà estabilitzar els llocs de treball del Consell Insular.

Gómez ha explicat que «aquesta és la primera gran oportunitat que el Consell Insular té per estabilitzar llocs de treball. Creiem que és una gran oportunitat no només com a Administració sinó per tots i cadascun dels treballadors, així com també per la gent externa que vol treballar al Consell i no ha pogut presentar-se fins ara».

Per la seva banda, la cap de Recursos Humans, Elisa Fernández ha destacat que «ens trobem davant una situació excepcional dins l’Administració pública, ja que durant molts anys no s’ha pogut convocar Oferta Pública. Açò ha provocat que actualment tinguem en actiu personal interí que durant deu anys o més no ha tingut l’oportunitat de presentar-se a processos d’oposicions».

Els pressuposts de l’Estat del 2017 han permès l’estabilització de les places que estan ocupades de forma interina i ininterrompudament des d’abans del 1 de gener de 2005. Per altra banda poden formar part de l’OPO aquelles places d’atenció directa dels serveis socials i les d’inspecció i sanció que han estat ocupades de forma interina i interrompudament almenys els tres anys anteriors des de 31 de desembre de 2016.

A aquestes taxes extraordinàries d’estabilització de les plantilles de l’Administració pública, cal afegir les habituals de reposició que poden incloure el 50% de les places que han estat desocupades durant el 2016 per jubilació, excedència sense reserva de plaça, renúncia o defunció, a més del 100% de les places d’atenció directa dels serveis socials, les de bomber, les dels serveis jurídics i econòmics i les d’atenció directa als ciutadans.


Maó, 15 de gener de 2015


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS