Notícies i actualitat

Habilitats per a una redacció empresarial eficaç

Data : 10/01/2018

Vista la gran quantitat de missatges que impacten els consumidors avui dia, gestionar de forma intel·ligent la comunicació d’un negoci és una forma de diferenciar-se i, per tant, un bon instrument per a la millora de la competitivitat de la petita empresa. Per açò, quan una organització escriu bé, repercuteix positivament en la seva imatge i transmet confiança i seguretat, qualitats imprescindibles per aconseguir clients fidels. Però, a més, en l’àmbit intern, la redacció eficient contribueix a disminuir els conflictes en la comunicació i els missatges, més clars, afavoreixen la productivitat.

Per escriure amb seguretat i de forma planificada correus electrònics, ofertes comercials, continguts web, entrades a blogs o missatges en xarxes socials, els pròxims dies 12, 13, 14 i 15 de febrer, Sónia Marquès (Llicenciada en Periodisme i Crítica Literària), impartirà el curs gratuït «Habilitats per a una redacció empresarial eficaç. Eines per elaborar un programa de comunicació i un llibre d'estil propi per a la teva empresa» al Centre Bit Menorca (Alaior).

Aquesta acció formativa, adreçada preferentment a petites empreses, microempreses, professionals i autònoms, forma part del Pla +TIC Menorca, 2016-2018 organitzat pel Consell Insular de Menorca amb l’objectiu de seguir millorant la capacitació empresarial, la productivitat i la competitivitat de les petites empreses de Menorca.


Maó, 10 de gener de 2018

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Més informació
Més informació
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS