Notícies i actualitat

Modificació del servei públic de transport regular de viatgers per carretera de Maó a l'Aeroport i de Maó a Llucmaçanes

Data : 11/06/2014

El departament de Mobilitat i Projectes del Consell Insular pretén optimitzar els recursos econòmics disponibles i adaptar el servei esmentat a la demanda real d’usuaris i per això ha acordat unificar les línies 11 circumval·lació i 15 centre de Maó.

L’itinerari i les parades de la línia 15 centre unificada són les següents: Estació d’autobusos de Maó- Dalt Sant Joan- carrer de Vassallo (IES Joan Ramis i Ramis) – camí de Baix- av. de la Mediterrània (entrada principal hospital - av. de Josep Anselm Clavé- Av. Francesc Femenies (Cementiri)- Av. Francesc Femenies (Verge del Carme)- camí des Castell- plaça del Príncep- plaça d’Espanya (sa Peixateria)- Moll de Ponent- costa d’en Reynés- moll de Llevant (club Marítim)- av. Fort de l’Eau- Av. Francesc Femenies (Cementiri)- av. de Josep Anselm Clavé- Estació d’autobusos de Maó.

Es suprimeixen les parades següents: Malbúger, plaça de la Biosfera, camí d’en Barrotes, s’Hort Nou, Ajuntament i s’Arraval. Les parades de Borja Moll-Gràcia y Borja Moll-V.del Carme es traslladen a la Via Ronda, la parada Estació Marítima s’ unifica amb la parada Moll de Llevant i les parades del carrer Madrid i Carme Pescadors s’unifiquen amb la parada Fort de l'Eau.

Els objectius d'aquesta unificació són tres bàsicament:
- Recuperació de viatgers: Intentam fidelitzar l'usuari, evitant no incidir en els carrers més sensibles a ser tallats amb certa regularitat per no interrompre el servei.
- Recuperam el servei cada 30 minuts de 1 de juny a 30 de setembre i cada 60 la resta de l'any.
- Reducció de despesa: optimitzar el recursos econòmics disponibles, aquest servei -aquestes dues línies de bus- tenia un cost de aprox. +/- 360M €/any, amb unes entrades de uns +/- 55M €, generant un dèficit a compensar per part del CIM de 305M €. Amb la unificació de les dues línies anam a un cost de +/- 250M € i es pretén mantenir les entrades. Amb això arribam a un dèficit de 195M, que representa un estalvi de 9.690 €/mes.
-Equilibri entre la reducció de despesa i recuperació de viatgers.

Maó, 10 de juny de 2014


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Més informació
Horaris línia 15
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS