Notícies i actualitat

El Consell Insular presenta la creativitat de la campanya Proturisme amb la presència dels vuit ajuntaments de Menorca

Data : 03/06/2014

El president del Consell Insular de Menorca, Santiago Tadeo i la consellera de Turisme, M. Salomé Cabrera, han presentat aquesta tarda oficialment la creativitat de la campanya Proturisme, en un acte al qual van assistir els alcaldes de tots els municipis d’l'Illa i els protagonistes de les publicitats que s'instal·laran a tot Menorca.

El president del Consell Insular va destacar la necessitat que l'administració generi projectes que repercuteixin en rendibilitat econòmica per a la societat i ha afegit que el turisme és el principal motor econòmic de l'illa Santiago Tadeo va agrair l'esforç conjunt de la societat, una línia de discurs que va mantenir al seu torn la consellera M. Salomé Cabrera, al encarregada d'oferir tota la informació. A l'acte va assistir l'alcaldessa de Maó Águeda Reynés , l'alcalde de Ciutadella, José María de Sintas, el de Sant Lluís, Cristóbal Coll, el de Ferreries Manuel Monerris, el Mercadal Francesc Ametller i el des Migjorn Gran, Pere Moll. També van estar presents els regidors de turisme d'Alaior, Arturo Pons i el des Castell Jaume Fedelich.

La campanya Proturisme es va iniciar l'any passat amb la finalitat de conscienciar el ciutadà insular de la necessitat de cuidar el principal actiu econòmic de Menorca , alhora que pretenia fer arribar al visitant la calor d'una societat acollidora i que entén que aquesta via és la més adequada per convertir l'illa en una destinació única .

 L'estratègia promocional segueix el mateix guió argumental de l'any passat , tot i que la creativitat ha experimentat alguns canvis . La campanya posa en primer pla a ciutadans anònims i comerciants sense aparent relació directa amb el turisme per donar la benvinguda al turista en un net entorn de cordialitat . Comerciants de tèxtil , carnissers , ' araders ' , rebosters , ciutadans anònims , peixateres i el campió del món de ciclisme en pista Albert Torres , escenifiquen la campanya , un personatge de cada un dels vuit municipis de l'Illa.
Han estat els propis municipis els que han triat al seu protagonista . Albert Torres de Ciutadella , Isabel Pons Florit de Ferreries , Antonia Menorca Pons des Migjorn , Miguel Gomila Salom i fill des Mercadal , Gabriel Mercadal Ripoll d'Alaior , María Dolores Palliser de Maó , Catina Coll i Alfredo Coll de Sant Lluís i Pere de es Castell .

De moment , s'ha previst la instal · lació de 14 tanques de 8x3 metres en tots els municipis de Menorca i estics de vinil en 24 autobusos de línia . La campanya es completarà amb la difusió d'aquest contingut a la xarxa, a través de diverses plataformes on line .

Però també , s'organitzaran cicle de xerrades i trobades en centres educatius i formatius ; visites a empreses i establiments turístics , infraestructures estratègiques , productors locals i béns culturals , entre d'altres , així com conferències amb personalitats de reconegut prestigi tant del sector turístic com d'altres àmbits .

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS