Notícies i actualitat

Contractació de 19 joves menors de 30 anys amb estudis superiors en el marc del programa públic d’ocupació «SOIB JOVE» JOVES QUALIFICATS

Data : 04/01/2018

El Consell Insular de Menorca segueix apostant de manera clara i decidida per tal que treball i formació siguin una prioritat en les polítiques desenvolupades per part de l’administració pública i, consegüentment, com no podia ser d’altra manera, continua treballant per a l'ocupació.

En aquest sentit, el Departament d'Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports ha liderat la potenciació de les polítiques en matèria d'ocupació que desenvolupa el Consell Insular de Menorca amb la contractació de 19 joves en el marc del programa públic d'ocupació del SOIB JOVE anomenat JOVES QUALIFICATS.

Aquest programa té com a objectiu la contractació de persones joves desocupades majors de 18 anys i menors de 30, inscrites en el sistema de Garantia Juvenil, amb formació acadèmica o professional de grau superior acreditada i sense o amb poca experiència laboral prèvia en la seva formació, per executar obres o serveis d'interès general i social en el marc de la col·laboració amb els ens locals i també amb les entitats que en depenen o que hi estan vinculades. Amb tal finalitat, el Servei d'Ocupació de les Illes Balears finança els costs salarials totals, inclosa la cotització empresarial a la Seguretat Social, d'aquestes contractacions, les quals tenen una durada de set mesos.

Així, per a aquestes contractacions, el Consell Insular de Menorca ha rebut un total de 480.995,20 €, corresponents a les 19 obres i serveis sol·licitades al SOIB dins la convocatòria SOIB JOVES QUALIFICATS.
Relació d'obres i serveis sol·licitats i concedits:

1. Definició del programa individual d’atenció integral a l’usuari del Centre Sociosanitari de Santa Rita i la Residència de Gent Gran del Consell Insular de Menorca, que implica la contractació d’un/a tècnic/a que desenvoluparà la seva feina en el Departament de Benestar Social i Família.
2. Definició del programa assistencial de V.G.I. del Centre Sociosanitari de Santa Rita i la Residència de Gent Gran del Consell Insular de Menorca , que implica la contractació d’un/a tècnic/a que desenvoluparà la seva feina en el Departament de Benestar Social i Família.
3. Anàlisi de la realitat de les agressions sexistes a les festes de Menorca i redacció del protocol de prevenció i intervenció davant d’aquestes agressions , que implica la contractació d’un/a tècnic/a que desenvoluparà la seva feina en el Departament de Benestar Social i Família
4. Redacció del Pla Esport i Dona, que implica la contractació d’un/a tècnic/a que desenvoluparà la seva feina en el Departament d’Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports.
5. Inspecció i informes pericials mesures realitzades per les explotacions agràries degut a les diferents convocatòries públiques de froment d’agricultura, ramaderia i caça pròpies del Consell Insular de Menorca i del Pla de Desenvolupamet rural,que implica la contractació d’un/a tècnic/a que desenvoluparà la seva feina en el Departament de Medi Ambient i Reserva de Biosfera.
6. Avaluació de les actuals convocatòries d’ajuts per a la promoció d’activitats culturals, elaboració d’un catàleg d’entitats culturals i d’un estudi sobre equipaments culturals i sobre les activitats de les escoles municipals, que implica la contractació d’un/a tècnic/a que desenvoluparà la seva feina en el Departament de Cultura i Educació.
7. Creació d’una base de dades per al control de la conservació dels jaciments arqueològics, que implica la contractació d’un/a tècnic/a que desenvoluparà la seva feina en el Departament de Cultura i Educació.
8. Suport per a la presentació del Pla de Desenvolupamet Turístic de Menorca, que implica la contractació d’un/a tècnic/a que desenvoluparà la seva feina en el Servei d’Ordenació Turística.
9. Redacció d’una memòria de les aturades d’autobús de Menorca, que implica la contractació d’un/a tècnic/a que desenvoluparà la seva feina en el Departament de Mobilitat.
10. Elaboració d’un pla de comunicació per a la Reserva de Biosfera de Menorca, que implica la contractació d’un/a tècnic/a que desenvoluparà la seva feina en el Departament de Medi Ambient i Reserva de Biosfera.
11. Estudi sobre la salut i qualitat de vida dels menorquins en relació als valors de sostenibilitat de Menorca com a Reserva de Biosfera, que implica la contractació d’un/a tècnic/a que desenvoluparà la seva feina en el Departament de Medi Ambient i Reserva de Biosfera.
12. Redacció de la cartera de serveis socials insulars, que implica la contractació d’un/a tècnic/a que desenvoluparà la seva feina en el Departament de Benestar Social i Família.
13. Suport a les famílies amb persones amb discapacitat a la residència de Trepucó, que implica la contractació d’un/a tècnic/a que desenvoluparà la seva feina en el Departament de Benestar Social i Família.
14. Desenvolupament i execució del Pla d’actuacions de gestió i recuperació del Camí de Cavalls, que implica la contractació d’un/a tècnic/a que desenvoluparà la seva feina en el Departament de Mobilitat.
15. Estudi de la situació hidrogeològica dels aqüífers de Menorca que abasteixen d’aigua per a consum humà, que implica la contractació d’un/a tècnic/a que desenvoluparà la seva feina en el Departament de Medi Ambient i Reserva de Biosfera.
16. Elaboració criteris de catalogació del patrimoni marítim de Menorca i col·laboració en la creació d’una mapa de museus i col·leccions museogràfiques de Menorca, que implica la contractació d’un/a tècnic/a que desenvoluparà la seva feina en el Departament de Cultura i Educació.
17. Elaboració d’una Proposta de Pla de dinamització lingüística per a Menorca 2018-2021, que implica la contractació d’un/a tècnic/a que desenvoluparà la seva feina en el Departament de Cultura i Educació.
18. Planificar, programar, executar i fer seguiment del projecte INTEGRAESPORT, que implica la contractació d’un/a tècnic/a que desenvoluparà la seva feina en el Departament d’Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports.
19. Col·laborar en l’elaboració del Pla de promoció de producte local de Menorca, que implica la contractació d’un/a tècnic/a que desenvoluparà la seva feina en el Departament d’Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports.

Maó, 4 de gener de 2018


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS