Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca recolzarà accions de formació i promoció de l'Associació empresarial de comerciants de Menorca (Ascome) amb un conveni de 15.000 euros

Data : 02/06/2014

Avui s'ha signat en el Consell Insular de Menorca el conveni de col·laboració entre el Consell Insular de Menorca i l'Associació empresarial de Comerciants de Menorca, per al suport de les activitats de formació i diverses campanyes de suport al comerç de Menorca, per valor de 15.000 euros.

En l'acte de la signatura han estat presents el President del Consell Insular de Menorca, Sr. Santiago Tadeo, el President de l'Associació empresarial de comerciants de Menorca, Sr. Vicente Cajuso i el Conseller d'Economia, Medi Ambient i Caça, Sr. Fernando Vilallonga.

El conveni de col·laboració es centra en el suport a diverses campanyes de promoció que realitza Ascome en benefici del comerç, així com a jornades de formació dirigides al sector.

Tres accions seran les que tindran un major pes en el conveni:

El dia del Client Ascome: Consisteix en que tots els comerços que s'hi adhereixen han de fer un descompte al client i tenir obert fins a les 22:00h.

El Segon fòrum de comerç de Menorca: Punt de trobada per als professionals del sector per analitzar, debatre i oferir possibles solucions a la situació del comerç de l'illa.

Dia de les Oportunitats de Menorca: Consisteix en que els comerços treguin els seus productes al carrer i els venguin com a ofertes, amb descomptes, promocions, etc.

El President del Conseller Insular de Menorca ha recordat que Ascome s'ha consolidat com l'organització més representativa del sector, aglutinant a més de 400 comerços repartits al llarg de tota l'illa.

A més ha destacat el paper que juga el petit comerç en l'economia de Menorca i el servei que ofereix al turista. El petit comerç funciona també com a exportador de productes illencs, que venen i se'n van a fora.

Per la seva banda el Conseller d'Economia, Medi ambient i Caça ha destacat que els efectes del comerç són transversals a l'economia de Menorca perquè promocionen el productes locals, afavoreixen les exportacions i també donen servei al sector turístic.

Fernando Villalonga també ha recordat l'esforç que realitza Ascome per promoure les vendes en el sector, com la Fira d'Estoc de Menorca, que ja ha arribat a la 10 edició, el Concurs d'aparadors de Menorca, que ja ha arribat a la 29 edició, les jornades informatives dedicades a les franquícies i el nou cercador de comerços de Menorca, sens dubte un bon exemple de la unió en la qual s'està treballant intensament per defensar el comerç de Menorca.

Maó, 2 de juny de 2014


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS