Notícies i actualitat

Finalització del taller d’ocupació Illa de l’Aire

Data : 22/12/2017

El conseller del departament d’Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports del Consell Insular de Menorca, Miquel Company, i la directora insular d’Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports, Pilar Carrasco, han acomiadat avui els 10 alumnes treballadors del Taller d’Ocupació Illa de l’Aire.

L’esmentat taller es va iniciar el passat mes de març i ha consistit en la consecució del certificat de professionalitat Operacions de gravació i tractament de dades i documents, a més d’un mòdul de llengua estrangera del certificat de professionalitat Activitats administratives en relació amb el client.

El taller Illa de l’Aire, organitzat pel Consell Insular de Menorca mitjançant una convocatòria d'ajut del SOIB, amb el cofinançament del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) i de la Conferència Sectorial, se suma als projectes d'ocupació amb contractació pública impulsats pel Consell Insular de Menorca des de principi de la legislatura, entre els quals podem destacar els tallers d'ocupació de Garantia Juvenil Favàritx, Artrutx i Es Torretó (a punt d’iniciar-se); el taller d’ocupació per a majors de 30 anys Ses capelletes, que començarà el proper mes de febres; els projectes Visibles Cap de Cavalleria, Sensorial Visibles, Sac Visibles, Talaiòtic Visibles i Dinàmic Visibles; i els projectes Joves Qualificats Gregal, Tramuntana, Mestral i Xaloc. Un gruix de projectes amb els quals el Consell Insular de Menorca fa palesa la seva aposta clara i decidida per la ocupació dels ciutadans de Menorca.


Maó, 22 de desembre de 2017


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS