Notícies i actualitat

Modificació de l’itinerari de transport públic a Ciutadella

Data : 30/05/2014

El departament de Mobilitat del Consell Insular de Menorca informa que a partir del pròxim dilluns dia 2 de juny el servei de l’empresa TMSA, Transporte Regular, SL i Transports Torres modifica el seu itinerari a Ciutadella.
 
TMSA trasllada la seva parada de l’Avinguda Capitán Negrete a la plaça de la Pau i transports Torres trasllada la seva parada de la plaça Pins-Born a Plaça Pins-Avinguda Capitán Negrete.

Cal recordar, que també s’inicia el funcionament de la nova parada de l’Avinguda Josep Mascaró Passarius (via perimetral) de manera provisional fins que estigui construïda la nova estació d’autobusos. S’han habilitat cinc marquesines, set pals de parada, senyalització dels espais destinats als vehicles i als usuaris i serveis sanitaris per donar servei en els usuaris del transport públic de Menorca. També s’han eliminat les barreres arquitectòniques, incorporant punts de parada per a persones amb mobilitat reduïda.


Maó, 29 de maig de 2014


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS