Notícies i actualitat

Inauguració Simpòsium "Experiències de Restauració d'Hàbitats i Conservació de la Biodiversitat"

Data : 29/05/2014

L’acte inaugural del Simpòsium “Experiències de restauració d’hàbitats i conservació de la biodiversitat” s’ha celebrat avui al Cercle Artístic de Ciutadella. L'acte, que ha estat obert al públic, ha estat inaugurat pel President de l'Agència Menorca Reserva de Biosfera, Fernando Villalonga, la Directora General de Medi Natural del Govern de les Illes Balears, Neus Lliteras, i l’alcalde de Ciutadella, José María de Sintas.

Durant l’acte ha tingut lloc la presentació de l'audiovisual del projecte, on es resumeixen les actuacions portades a terme durant els quatre anys del mateix. Seguidament, els tècnics del projecte han realitzat la conferència "El projecte LIFE+RENEIX i les experiències de restauració d'hàbitats desenvolupades a Menorca".

Aquest acte ha servit també per agrair la seva contribució als propietaris dels terrenys que han possibilitat la realització del projecte i als nombrosos voluntaris, entitats i empreses que han col·laborat d'una manera o altra en la seva realització.

Al llarg de dijous i divendres, el Simpòsium se celebrarà a les instal·lacions del Convent de Sant Agustí de Ciutadella, on els participants exposaran experiències d’èxit portades a terme per a la restauració d’hàbitats naturals. El simpòsium compta amb 55 persones inscrites, que provenen de diversos punts de l'estat: Andalusia, Múrcia, Madrid, Canàries, Albacete, Catalunya i Balears. Molts dels participants estan vinculats al desenvolupament de projectes LIFE arreu de l'estat.

Segons el Conseller d'Economia, Medi Ambient i Caça, Fernando Villalonga, “des del Consell Insular de Menorca som conscients què l’intercanvi d’experiències de casos pràctics de restauració d'hàbitats pot ser de gran utilitat de cara a futurs projectes de restauració, per això el Simpòsium serà una gran oportunitat per a molts professionals del medi ambient per reflexionar i discutir amb experts nacionals i internacionals sobre metodologies i tècniques utilitzades de forma habitual i els resultats que s’obtenen. A més, recordem que LIFE+RENEIX és el primer projecte de recuperació d'hàbitats desenvolupat a la Reserva de Biosfera de Menorca”.


Ciutadella, 28 de maig de 2014

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS