Notícies i actualitat

Reunió del Comité Científic i acte inaugural del Simpòsium de Restauració d'Hàbitats i Conservació de la Biodiversitat del projecte LIFE+RENEIX

Data : 27/05/2014

El dimecres 28 de maig es reuneix per darrera vegada al Consell Insular de Menorca el Comitè Científic del projecte europeu LIFE+RENEIX. Aquest Comitè està integrat per un conjunt d’experts en diverses disciplines relacionades amb la restauració ambiental d'ecosistemes, i segueix el correcte desenvolupament del projecte des del seu inici, l’any 2010.

A continuació, a les 19.30h, s’inaugura al Cercle Artístic de Ciutadella el Simpòsium “Experiències de restauració d’hàbitats i conservació de la biodiversitat”, que s’organitza com a esdeveniment de cloenda del projecte LIFE+RENEIX. L'acte, que estarà obert al públic, serà inaugurat pel President de l'Agència Menorca Reserva de Biosfera, Fernando Villalonga, la Directora General de Medi Natural del Govern de les Illes Balears, Neus Lliteras, i l’alcalde de Ciutadella, José María de Sintas. Es projectarà l'audiovisual del projecte LIFE+RENEIX i, finalment, els tècnics del projecte, Irene Estaún i Pere Fraga, realitzaran la conferència "El projecte LIFE+RENEIX i les experiències de restauració d'hàbitats desenvolupades a Menorca". Aquest acte servirà també per agrair la seva contribució als propietaris dels terrenys que han possibilitat la realització del projecte, i als nombrosos voluntaris, entitats i empreses que han col·laborat d'una manera o altra en la seva realització.

Al llarg de dijous i divendres, el Simpòsium se celebrarà a les instal·lacions del Convent de Sant Agustí de Ciutadella, on els participants exposaran experiències d’èxit portades a terme per a la restauració d’hàbitats naturals. El simpòsium compta amb 53 persones inscrites, que provenen de diversos punts de l'estat: Andalusia, Múrcia, Madrid, Canàries, Albacete, Catalunya i Balears. Molts dels participants estan vinculats al desenvolupament de projectes LIFE arreu de l'estat.

Com a novetat, l’Acte inaugural de dia 28 i les sessions del Simpòsium de dia 29 i 30 es podran seguir en directe a través del canal d’streaming del Consell Insular de Menorca:
(https://new.livestream.com/consellinsularmenorca/simposilifereneix).Més informació sobre el Simpòsium a:
http://lifereneix.cime.es/Contingut.aspx?IdPub=9066&Menu=SimposiumConsell Insular de Menorca

Maó, 27 de maig de 2014

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS