Notícies i actualitat

Cloenda del curs acadèmic 2013-14 de l’Escola d’Art Dramàtic de Menorca

Data : 26/05/2014

L’Escola d’Art Dramàtic de Menorca, pertanyent al Departament de Cultura, Patrimoni i Educació del Consell Insular de Menorca, dirigit per la consellera Maruja Baíllo, ha conclòs el curs acadèmic 2013-14, període en què la institució ha refermat el seu capdavanter projecte educatiu.

Aquesta entitat pública —reconeguda per l’Escola Superior d’Art Dramàtic de les Illes Balears— ofereix estudis regulats, adreçats tant a joves que vulguin preparar-se per accedir a ensenyaments artístics superiors com a adults que cerquin formació permanent. Allí, s’imparteixen les matèries d’Interpretació, Veu i Moviment, amb una dotació de tres-centes cinquanta hores lectives, distribuïdes en dos cursos. En el primer nivell, s’ensenyen els principis i les tècniques bàsiques de les Arts Escèniques; en el segon, es treballa el seu perfeccionament a través d’un taller. L’equip docent està constituït per Pitus Fernández, responsable d’Interpretació, així com de la direcció acadèmica; Jaume Gomila, encarregat de Veu i de la coordinació; i Maite Villar, docent de Moviment. Les classes s’han dut a terme en el recinte de l’IES Biel Martí de Ferreries durant dues tardes a la setmana, a més d’un intensiu mensual.

Enguany, l’EADM ha comptat amb unes xifres de matrícula excel·lents, ja que s’han cobert les places previstes. Pel que fa al perfil de l’alumnat, hi ha hagut deixebles de tots els municipis de l’illa, en una equilibrada paritat entre Llevant i Ponent, un fet que mostra el seu arrelament social.

La cloenda oficial del curs va tenir lloc el passat dissabte 24 de març a la sala d’actes de l’IES Biel Martí de Ferreries, on els alumnes de 2n escenificaren Teatre de Cabaret de Karl Valentin. L’esdeveniment comptà amb la presència de la consellera, que presidí el lliurament de diplomes als estudiants que finalitzaren el seu pas per l’escola.


Maó, 26 de maig de 2014

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS