Notícies i actualitat

Presentació dels concerts de cap d’any de l’OCIM

Data : 22/12/2017

Avui s’han presentat al Consell Insular els concerts de l’OCIM de cap d’any. A la presentació hi han participat el conseller de Cultura i Educació, Miquel Àngel Maria, la presidenta de l’OCIM, Esther Pons Barro, el regidor de cultura de l’ajuntament de Maó, Héctor Pons, el regidor de cultura de l’ajuntament de Ciutadella, Josep Juaneda, el president de Joventuts Musicals de Maó, Lluís Sintes, la presidenta de Joventuts Musicals de Ciutadella, Pilar Carreras, i la gerent del Teatre Principal de Maó, Àngela Vallès. S’oferiran dos concerts, un a l’Església del Socors a Ciutadella a les 20:30 h el dia 29 de desembre i un al Teatre Principal de Maó a les 19.30 h el dia 30 de desembre.

Des del Consell Insular continuam col·laborant, tant amb l’OCIM com les Joventuts Musicals de Menorca perquè puguin continuar essent les entitats de referència en la programació i difusió de la música clàssica a Menorca. Aquest compromís va acompanyat d’una millora de l’ajuda al Consell per aquestes dues entitats. En el cas de l’OCIM, passa de 40.000 a 45.000 €, i en el cas de JJMM, de 30.000 a 40.000 €, de manera que el conjunt de programes i projectes que les dues entitats programin a Menorca pel 2018 puguin ser més ambiciosos.

El conseller de Cultura i Educació, Miquel Àngel Maria, ha destacat que «aquestes aportacions no són una despesa sinó una inversió, perquè retornen a la ciutadania en forma d’una programació musical d’alta qualitat, cosa que, de mica en mica, millora també l’exigència del públic i per tant la qualitat del públic.


Maó, 22 de desembre de 2017


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Més informació
Més informació
Imatges relacionades
Departaments
Cultura i Educació
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS