Notícies i actualitat

El Consell de Menorca disposa d'una nova sala de videoconferències

Data : 23/05/2014

El Consell Insular de Menorca disposa des de fa uns dies d'una sala a la seu de Maó per a ús exclusiu de reunions mitjançant el sistema de videoconferències, que permet efectuar connexions amb qualsevol administració pública que tengui una sala habilitada que disposi d'aquest servei.

La instal·lació d'aquest avenç tecnològic suposa una millora important a l'hora d'optimitzar els recursos econòmics del Consell Insular, així com d'estalvi de temps, i facilitarà que les administracions públiques puguem continuar treballant conjuntament amb més eficiència.

Des del Consell Insular de Menorca es vol potenciar aquest mitjà, i ja ha informat el personal de l'existència d'aquesta sala per tal que pugui sol·licitar fer-ne ús en reunions que puguin ser susceptibles de fer-se per videoconferència.

De fet, l'estrena de la sala es va fer aquesta mateixa setmana amb la reunió del grup de treball del Fòrum Balears Competitiva, amb els representants de la comissió permanent del CESM com a convidats, i amb els membres del Fòrum de les altres illes. Aquesta reunió va transcórrer sense cap incidència tècnica i amb una valoració positiva dels participants.

Segons la consellera de Serveis Generals, Treball i Innovació, "Les noves tecnologies ens permeten ser més eficients i millorar la comunicació entre les administracions amb les quals treballam conjuntament, per la qual cosa des del Consell de Menorca feim una aposta clara per fer-ne ús de cada vegada més, ja que suposa estalviar recursos i millorar el servei al ciutadà".

Igualment s'estudia la possibilitat de facilitar l'ús de la sala a entitats que també tenguin la necessitat d'emprar aquest mitjà.

Maó, 23 de maig de 2014

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS