Notícies i actualitat

Consell i Ajuntament de Maó col·laboren en la renovació del paviment d'una part de la carretera a Sant Climent

Data : 22/05/2014

El Consell Insular de Menorca i l'Ajuntament de Maó col·laboren en les feines de renovació del paviment d'una part de la carretera entre el centre d'aquesta població i Sant Climent.

A partir d'aquest divendres 23 de maig tindran lloc, doncs, aquests treballs de substitució de la capa d'asfalt del tram urbà d'aquesta via al seu pas per Sant Climent. Les feines es perllongaran durant dues setmanes, amb un cost total de 50.000 euros a càrrec del Consell Insular.

L'objectiu final d'aquesta actuació és millorar el drenatge, actualment amb una capacitat insuficient, augmentar la seguretat dels passos de vianants i de les voreres, rebaixar l'altura del paviment i dotar el tram de via dels trets que l'identifiquin com urbà.

Per dur endavant aquesta obra són inevitables els talls parcials de trànsit, amb la possibilitat que s'hagin de tancar els dos carrils puntualment, circumstància que es resoldria amb canalitzacions per dintre de Sant Climent.

El conseller de Mobilitat i Projectes, Luis Alejandre, explica que la voluntat d'aquest departament és millorar la xarxa secundària de carreteres. Per la seva part, el tinent d’alcalde de Serveis Tècnics de Maó, Mateu Ainsa, destaca l’augment de la seguretat i la resposta a una demanda expressada pels veïns de Sant Climent.

Maó, 22 de maig de 2014


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS