Notícies i actualitat

Consell i Ajuntament de Maó es coordinen per prioritzar les polítiques de joventut

Data : 21/05/2014

Gràcies a la coordinació entre el Consell Insular i l'Ajuntament de Maó, la joventut d'aquest municipi podrà seguir comptant amb un punt físic per atendre qualsevol dubte o petició, a la vegada que es prioritzaren aquestes polítiques des de l'Administració insular.

I és que des de la posada en marxa enguany del Casal Jove de Maó a l'antiga escoleta de Sant Josep, al centre del municipi, ja no cal tenir obert un segon punt físic, l'Institut de la Joventut de Menorca -Injove- ubicat ara mateix al número 13 de l'Avinguda de Josep Maria Quadrado. Per tant, separats ambdues instal·lacions per escassos centenars de metres.

Mentre Maó no comptava amb un casal jove propi, era l'oficina d'Injove de la Casa de ses Aigües la que prestava assessorament presencial a la joventut dotant d'aquesta manera a totes les poblacions de Menorca amb un punt físic d'atenció. Ara amb el Casal Jove de Maó en funcionament tots els municipis disposen d'aquesta infraestructura per als seus respectius grups de joves.

“Després de rallar amb la batlessa de Maó, Águeda Reynés, i de comprovar que efectivament funciona amb normalitat i amb demanda d'aquesta sector poblacional així com amb una oferta de qualitat per part del Casal Jove d'aquest municipi, des de Benestar Social i Joventut hem cregut oportú optimitzar els recursos disponibles amb eficàcia i eficiència per potenciar el disseny i aplicació de les diferents polítiques de joventut”, explica la consellera responsable d'aquest d'aquest departament, Aurora Herráiz.

En aquest sentit, el poder tancar la Casa de Ses Aigües com a seu d'Injove i traslladar el seu personal i equipament al Consell Insular permetrà, a més, estalviar uns 20.000 euros anuals. De fet, Benestar Social i Joventut seguirà prestant assessorament presencial des de l'administració insular, encara que aproximadament el 90% de consultes que rep a l'actualitat són via telemàtica.

La batlessa de Maó, Àgueda Reynés, també ha mostrat la seva satisfacció per aquest acord que permet “recuperar aquest patrimoni municipal, racionalitzar els recursos públics i a la vegada mantenir els diferents serveis que es presten a aquest sector de la població”.

Maó, 20 de maig de 2014


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS