Notícies i actualitat

L'Associació Leader Illa de Menorca realitza una inversió per valor de 135.000 euros en infraestructures mòbils de suport a fires i activitats equines a Menorca

Data : 16/05/2014

Avui s'ha celebrat as Mercadal l'assemblea anual de socis de l'Associació Leader Illa de Menorca, que té el compromís de portar a terme actuacions dirigides al desenvolupament rural i a la dinamització de l'economia rural menorquina.

Durant l'assemblea, que s'ha iniciat a les 12:00 h, en el primer punt de l'ordre del dia s'han aprovat els comptes anuals de l'exercici 2013 de l'Associació Leader Illa de Menorca.

En el segon punt de l'ordre del dia, el president de l'Associació, el conseller d'Economia, Medi ambient i Caça, Fernando Villalonga, ha explicat als associats els projectes propis que duu a terme l'Associació.

Entre aquests, podem destacar la inversió realitzada per valor de 135.000 euros en infraestructures mòbils per a la millora d'organització de fires, activitats i esdeveniments relacionats amb el mon equí de Menorca; en total s'han comprat 84 boxs i un envelat mòbil de 600 metres quadrats per a la millora d'esdeveniments i activitats de dinamització.

De fet, es començarà a donar ús a aquests equipaments aquest cap de setmana amb motiu de la celebració de la fira anual del cavall. La decisió de la seva adquisició es va aprovar al Consell Rector del Leader en sessió del 3 de desembre de 2013.

Aquesta inversió ha estat possible gràcies als Fons Europeus de Desenvolupament Rural, al Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient i al Fogaiba, dependent del Govern balear.

Durant el període 2007-2014 l'Associació Leader Illa de Menorca ha concedit ajudes econòmiques dirigides a un total de 81 projectes per un valor de 2.370.038,98 euros. Aquestes ajudes han suposat una inversió al territori de 5.009.848,05 euros.

Per finalitzar l'assemblea, els 36 socis que avui hi han assistit han realitzat un recorregut pel recinte des Mercadal, on han pogut veure l’envelat de 600 metres quadrats, que s'ha muntat per a l'ocasió, així com el muntatge dels 84 boxs equins, que serviran per al suport al Concurs Morfològic de Cavall de Raça Menorquina, que se celebrarà aquest mateix cap de setmana en el Recinte Firal des Mercadal.

El conseller i president de l'Associació Leader Illa de Menorca, Fernando Villalonga, ha recordat que a partir d'ara les infraestructures mòbils quedaran a la disposició de tots els socis de l'Associació Leader, així com dels vuit ajuntaments de l'illa, per a la millora d'activitats i esdeveniments que es desenvolupin a Menorca.


Maó, 16 de maig de 2014

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS