Notícies i actualitat

L’INJOVE estrena nova seu al centre de Maó

Data : 14/12/2017

L’Institut de la Joventut de Menorca (INJOVE) estrena nova seu al centre de Maó. Les noves instal·lacions, situades a l’Avinguda Menorca, núm. 2, compten amb 173 m2 a l’abast del nostre jovent.

L’objectiu del canvi d’ubicació és donar més visibilitat al servei i estar més a prop dels joves. Des que es van traspassar les ofcines a la seu del Consell Insular, a la plaça Biosfera, l’àrea de Joventut ha palesat una baixada signifcativa de les visites, passant de més de 10.000 anuals el 2013 a pràcticament 0 visites durant els últims anys.

Amb aquest canvi d’ubicació, el servei d’atenció al públic s’amplia per adaptar-se a la realitat horària del jovent. Així, els matins s’atendrà el joves de 8:30h a 14:00h i a partir de dilluns l’ofcina restarà també oberta de 17:00 a 20:00h. De fet, amb l’objectiu de donar aquest servei i atendre en plenes condicions totes les demandes, l’Injove comptarà amb dos informadors més.

La cartera de serveis també s’ampliarà a partir de final de gener de 2018 amb una assessoria jurídica que donarà suport els joves en temes laborals, accés a l’habitatge i jurídics en general i una assessoria social que pretén donar cobertura al dubtes quant a sexualitat, drogodependència i integració social entre d’altres dels nostre jovent. Aquests serveis estaran disponibles via telemàtica o presencialment amb cita prèvia.

El conseller d’Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports, Miquel Company ha mostrat la seva satisfacció per «retornar aquesta entitat al carrer, al poble, al jovent i atorguem la importància que té i ha de tenir aquesta entitat entre la ciutadania de Menorca».

La Presidenta del Consell, Susana Mora, ha emfatitzat que «avui estem d’enhorabona, inauguram aquesta nova seu de l’Institut de la Joventut de Menorca i fem realitat, així, la necessitat d’acostar l’entitat i, conseqüentment, el Consell Insular de Menorca al nostre jovent amb l’objectiu d’acompanyar-los i, alhora, fer que se sentin acompanyats des de les institucions en el seu camí d’aprenentatge i creixement personal».

Maó, 14 de desembre de 2017

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto 1Foto 2
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS