Notícies i actualitat

Gómez assisteix al I Congrés Anual de l’Observatori Nacional de Contractació Pública

Data : 13/12/2017

La Vicepresidenta Segona i Consellera de Serveis Generals, Participació Ciutadana i Habitatge, Cristina Gómez, ha assistit al Primer Congrés Anual de l’Observatori Nacional de Contractació Pública. Durant aquest Congrés s’ha debatut sobre la nova Llei de Contractes Públics (Llei 9/2017 de 8 de novembre) i s’han explicat les millores que donen contingut al dret a una bona administració, a la lluita contra la corrupció dins l’àmbit de la contractació, a l’augment dels estàndards de transparència i participació, als «Pactes d’Integritat» i, sobretot, sobre l’entrada definitiva de clàusules socials, medioambientals i d’innovació.

Maó, 13 de desembre de 2017


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS