Notícies i actualitat

El Consell contracta l’elaboració de la relació de llocs de treball i la proposta d’optimització del model organitzatiu actual

Data : 12/12/2017

La Conselleria de Serveis Generals, Participació Ciutadana i Habitatge del Consell Insular ha procedit a la contractació de la consultora especialitzada per l’elaboració de la nova Relació de Llocs de Treball (RLT) del Consell. L’empresa adjudicatària ha estat Rodríguez Viñals, SL per un import de 58.939,65 € IVA exclòs.

Aquest nou catàleg inclourà l’estudi i l’elaboració de la RLT del Consell, de l’Institut Menorquí d’Estudis, del Consorci de Residus i Energia de Menorca i del Consorci per a la Protecció de la Legalitat Urbanística al Sòl Rústic de l’illa de Menorca. La funció d’aquest catàleg és servir d’instrument d’ordenació per a garantir la seguretat jurídica i evitar la improvització i la irracionalitat en la dotació de places públiques.

Durant un any, la consultora realitzarà un anàlisi exhaustiu de cadascun dels llocs de treball per, posteriorment, determinar la seva incidència en l’organització i la seva catalogació. A més, aquesta tasca, donarà peu a establir criteris en altres àmbits de la gestió del personal com els sistemes d’organització del treball, la mobilitat dels treballadors, les disponibilitats i necessitats del personal o la promoció interna i formació del personal.

Més enllà de l’instrument d’ordenació que suposa la relació de llocs de treballs, aquesta eina contribuirà a la modernització de les estructures de treball que es mantenien desfasades a l’antic catàleg i a un augment de l’eficàcia en el funcionament de l’Administració. A més a més, el pas dels anys ha tornat obsoleta aquesta relació de llocs de feina, on la catalogació ja no respon a les tasques que els treballadors han de realitzar actualment.

Així com ha afirmat la consellera de Serveis Generals, Participació Ciutadana i Habitatge, Cristina Gómez, «totes aquestes actuacions es traduiran en una millor atenció i servei a la ciutadania, un millor funcionament de la corporació i a una equiparació dels treballadors del Consell que havien patit aquestes desigualtats ocasionades pels diferents tractaments dels seus llocs de treball».


Maó, 12 de desembre de 2017

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS