Notícies i actualitat

El Consell Insular obre una convocatòria d'ajudes per a les associacions protectores d'animals

Data : 14/05/2014

El Consell Insular de Menorca va aprovar per Consell Executiu obrir una convocatòria d'ajudes de fins a un màxim de 3.000 euros per a les associacions protectores d'animals perquè puguin realitzar campanyes de conscienciació social i col·laborar en les tasques d'atenció i cura dels animals durant el 2014.

Poden ser objecte de subvenció les activitats següents: conscienciació ciutadana per a l'adopció o perquè no es produeixi abandonament, conscienciació ciutadana per a la neteja i higiene dels llocs públics, recollida i cura humanitària d'animals abandonats i qualsevol altra relacionada amb aquest objectiu.

Les associacions protectores d'animals que vulguin optar a aquesta subvenció han de complir els requisits següents: tenir personalitat jurídica reconeguda, tenir implantació a Menorca, ser associacions sense ànim de lucre i tenir com a fins primordials la realització de les activitats objecte de la present convocatòria.

La recepció d'aquestes ajudes pot ser compatible amb altres que es puguin atorgar, segons especifiquen les bases aprovades. El termini per presentar sol·licituds és de 15 dies comptats a partir de l'endemà de la publicació en el BOIB d'aquesta convocatòria i acaba el dia 28 d'aquest mes de maig.

Maó, 14 de maig de 2014


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS