Notícies i actualitat

El trànsit a l'aeroport de Menorca creix un 17 % al mes d'abril

Data : 13/05/2014

Els moviments registrats durant el mes d'abril a l'aeroport de Menorca han arribat als 51.003 passatgers, la millor dada dels últims tres anys. Això suposa 7.469 passatgers més que l'any passat , fet que suposa un increment del 17.16% en comparació amb el mateix període del 2013.

Destaca especialment l'increment de passatgers internacionals arribats a Menorca, 6.709, el que suposa un 50,09% més que l'any anterior. Per mercats, cal assenyalar el britànic, que ha passat dels 2.664 passatgers el 2.013 als 5.138 d'aquest any, i el mercat francès, que ha arribat als 1.287 passatgers davant d'una presència pràcticament nul·la l'any passat.

Pel que fa al mercat interior, el nacional, va arribar als 44.294 passatgers durant aquest mes un 13.39% més que el 2013. Els increments més significatius corresponen a Alacant (229 passatgers aquest any davant cap l'any anterior), Santiago (724 enfront de 0) i Gran Canària (711) així com els increments registrats tant en el tràfic procedent de Madrid com el de Barcelona i València.

Tot i que la Setmana Santa ha coincidit aquest any en el mes d'abril, les dades d'arribades reflecteixen un augment significatiu, especialment per part dels mercats exteriors. La consellera de Turisme, M. Salomé Cabrera, ha declarat estar "contenta per l'increment d'aquest mes, que per a molts ha significat l'inici de la temporada turística, i esperançada pel resultat de l'inici de les operacions amb França". Cabrera ha recordat que "enguany consolidem l'aposta per aquest mercat, i l'inici de les seves operacions ens ha deixat una bona dada a l'aeroport. És d'esperar que es mantingui al llarg de la temporada i així aconseguim diversificar encara més els nostres mercats emissors'.


Maó, 13 maig 2014


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS