Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca aprova el projecte i la licitació de la rehabilitació superficial i reforç del ferm de la carretera ME-2 de Maó a Es Castell

Data : 11/12/2017

El Consell Insular ha aprovat en consell executiu de dia 11 de desembre de 2017 el projecte i la licitació de les obres de Rehabilitació superficial i reforç del ferm de la carretera Me-2 de Maó a Es Castell. Aquesta actuació s’emmarca dins el Pla de d’Inversions en Carreteres del Consell Insular de Menorca i té un pressupost de licitació de 300.749,74 euros.

En els propers dies es publicarà l'anunci de licitació. Totes les empreses que reuneixin els requisits d’aptitud i les condicions de solvència del plec que vulguin optar a aquest contracte tindran 26 dies per a presentar-se des del dia de la publicació.

L’objectiu de les obres és la millora de l’estat actual del paviment que presenta símptomes de desintegració superficial com esquerdat i descarant, cosa que afecta a la seguretat de la circulació i a la durabilitat del paviment. Les actuacions previstes són: sanejament de flonjalls, una nova pavimentació amb aglomerat asfàltic en calent i la reposició de la senyalització horitzontal. D’aquesta manera, l’equip de govern segueix apostant per la conservació i manteniment de la xarxa viària de carreteres i camins.

Cal recordar que la carretera Me-2 entre Maó i Es Castell va suportar l’any 2016 una intensitat mitjana diària de 13.067 vehicles, el que la converteix en una de les carreteres més transitades de l’illa, després de les Rondes de Maó i de la Me-8 de Maó a Sant Lluís.

El termini d’execució de les obres és d’un mes. La previsió de la institució insular és executar les obres dins la primavera de 2018.

Maó, 11 de desembre de 2017


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Departaments
Mobilitat
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS