Notícies i actualitat

22 alumnes 'd'ara i d'abans' de Sa Granja reben el seu certificat d'estudis al dia de Sant Isidre, patró dels pagesos

Data : 10/05/2014

L'Escola de Capacitació Agrària “Sa Granja”, depenent de la Conselleria d'Economia, Medi Ambient i Caça del Consell Insular de Menorca, ha celebrat avui un acte acadèmic, coincidint amb la celebració de Sant Isidre, patró dels pagesos.

L'acte, en el qual han participat unes 80 de persones vinculades al camp de Menorca, els propis alumnes del Centre, així com el conseller d'Economia, Medi Ambient i Caça, Fernando Vilallonga, el seu director insular José Luis Orfila i el director del Centre Joan Bustamante, ha consistit, en primer lloc, en una conferència a càrrec de Fèlix de Pablo, Doctor en Biologia i cap de la Secció de Ciències naturals de l'Institut Menorquí d'Estudis, sota el títol: “Les aus de Menorca”

Seguidament s'han lliurat els certificats als 11 alumnes que van finalitzar els seus estudis l'any passat, així com als 11 alumnes que van finalitzar els seus estudis fa 25 anys.

El Conseller d'Economia, Medi ambient i Caça ha explicat que “la formació contínua és un dels factors fonamentals que possibilita la millora de les condicions tècniques de les persones que es dediquen a l'activitat agrícola”

Així mateix, ha destacat la gran tasca que es porta a terme des de l'Escola de Capacitació Agrària i ha felicitat expressament al seu director, Joan Bustamante, pel gran impuls que aquest últim any ha desenvolupat el Centre, que ha comptat amb un total de 13 cursos amb més de 320 hores de formació específica al sector.

Maó, 10 de maig de 2014

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS