Notícies i actualitat

El Servei Insular de Neteja de Platges es reforça amb més mitjans d’acord a l’allargament de la temporada turística

Data : 11/12/2017

El Consell Insular de Menorca fa efectiva la pròrroga del contracte durant dos anys amb l’empresa adjudicatària FCC


El Consell Insular de Menorca prorroga durant dos anys el contracte de “Servei de neteja de platges, els seus accessos i l’entorn”. L’acord amb l’empresa adjudicatària Fomento de Construcciones y Contratas, SA permet reorganitzar i reforçar el servei amb més mitjans per tal de donar resposta al fet que l’allargament de la temporada aconsella reforçar el personal durant el mes d’octubre, sense que açò representi un augment de cost.

D’aquesta manera, durant els primers quinze dies del mes la proposta és la de mantenir dos equips de neteja manual, cada un dels quals estarà format per dues persones.

La vicepresidenta primera i consellera de Cooperació Local i Promoció Turística, Maite Salord, i el director de la delegació de FCC a Barcelona i Balears, Francesc Xavier Grau, han signat l’acord de pròrroga pel manteniment i la neteja de les platges, els seus accessos i l’entorn. La despesa total per aquests dos anys és d’1.577.842,36 euros.


Maó, 11 de desembre de 2017

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS