Notícies i actualitat

Nou web del Consorci Sociosanitari de Menorca

Data : 06/12/2017

El Consorci Sociosanitari de Menorca estrena web. La nova plataforma es presenta com una nova eina de divulgació i promoció dels serveis sociosanitaris que ofereix el Consorci.

El web del Consorci Sociosanitari desenvolupat per Silme i coordinat a través de la conselleria de Família i Benestar Social del Consell Insular apropa als residents menorquins tota la informació necessària de les instal·lacions i els serveis que ofereixen, així com també les dades de contacte i notícies d’actualitat relacionades amb l’entitat. Està disponible en català i en castellà.


Consorci Sociosanitari de Menorca

El Consorci Sociosanitari de Menorca és una entitat pública constituïda l’any 2007, integrada pel Consell Insular de Menorca i els vuit ajuntaments de l’illa, que té per objecte l’actuació en matèria d’assistència i serveis socials per respondre a la dependència, dins les àrees d’atenció a la gent gran i a les persones amb manca d’autonomia personal, entre d’altres.

Link web: http://csm.cime.es/portal.aspx


Maó, 6 de desembre de 2017


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS