Notícies i actualitat

El Consell Insular aprova les bases i la convocatòria dels ajuts de minimis per a la millora de la competitivitat de les empreses del sector lacti menorquí

Data : 04/12/2017

El Consell Insular de Menorca ha aprovat les bases per la concessió d’ajuts de minimis per a la millora de la competitivitat de les empreses del sector lacti menorquí. El termini de presentació de sol·licituds i de justificació de la despesa serà de deu dies naturals comptats a partir del 2 de desembre de 2017.

L’objectiu d’aquests ajuts és donar suport a les empreses comercialitzadores de formatge amb denominació d’origen protegida Mahon-Menorca, per les despeses generades per les diferents actuacions promocionals dutes a terme i encaminades a millorar la comercialització únicament dels seus productes amb DOP.

La finalitat d’aquesta línia d’ajuda és incrementar la presència als mercats tradicionals i a nous mercats potencials dels productes amb DOP de les empreses comercialitzadores del formatge amb la DOP Maó-Menorca. Per això, es podran subvencionar amb aquesta línia les despeses originades per les següents actuacions: estudis de mercats, plans de màrqueting o estudis de viabilitat, estudis i propostes sobre el disseny d’envasos i etiquetes de productes, per tal de millorar la imatge de la marca i la seva comercialització, realització de campanyes publicitàries a mitjans de comunicació i publicitat, degustació del producte a qualsevol establiment, organització i participació en esdeveniments de relacions públiques a nivell nacional i internacional, i actualització de plataformes web i implantació de comerç electrònic.

Les activitats subvencionables hauran de ser realitzades entre dia 1 de novembre de l’any anterior al de la convocatòria a dia 31 d’octubre de l’any en curs. L’import màxim a subvencionar serà d’un 80% del cost de l’acció a realitzar i únicament se subvencionaran les actuacions dutes a terme per a la promoció del formatge amb DOP de l’empresa comercialitzadora.

Les sol·licituds s’han de presentar formalitzades electrònicament mitjançant el model normalitzat que es troba a la seu electrònica www.cime.es


Maó, 4 de desembre de 2017


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS