Notícies i actualitat

TUI España i el Centre Artesanal de Menorca posen en valor l'avarca de Menorca

Data : 07/05/2014

TUI España i el Centre Artesanal de Menorca, dependent del Departament d'Economia, Medi Ambient i Caça del Consell Insular de Menorca, han posat en marxa un projecte de col·laboració per donar a conèixer l'avarca de Menorca entre els turistes anglesos i alemanys que visiten l'illa i que, a més de gaudir de les seves platges i paratges naturals, desitgen endinsar-se en la seva història i costums.

A aquest efecte, i a partir de demà, dijous 8 de maig, TUI España incorporarà l'exposició “Avarca de Menorca: del camp a la passarel·la” a diverses de les excursions que ofereix als visitants de l'illa. En concret, podran gaudir de l'exposició els participants en les excursions Secrets of Menorca Premium, que té lloc el dilluns; Menorca Prestige, que es desenvolupa el dimarts, i Coast to coast, disponible el dijous. Aquesta col·laboració es mantindrà fins al 30 d'octubre.

L'exposició “Avarca de Menorca: del camp a la passarel·la” fa un repàs a la història de l'avarca menorquina, un calçat de gran arrelament entre la població de l'illa. La mostra posa de manifest el pes cultural, social i econòmic d'aquest tipus de calçat per a Menorca.

En aquest sentit, el conseller d'Economia, Medi Ambient i Caça, Fernando Vilallonga, recorda que un dels objectius del departament és la promoció dels diferents sectors productius de l'illa, entre els quals el calçat i, de manera especial, les empreses que representen la marca de garantia Avarca de Menorca.

Des de fa anys, TUI España ha demostrat la seva aposta per Menorca com a destinació a través de diferents iniciatives per promocionar l'illa entre els turistes. En aquest sentit, el present acord incrementarà la divulgació d'un dels nostres productes estrella, per la qual cosa, des del Consell Insular es vol expressar la seva gratitud cap a TUI España per la seva sensibilitat mostrada envers l'artesania illenca.

Maó, 7 de maig de 2014

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Més informació
Centre Artesanal de Menorca
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS