Notícies i actualitat

Valoració xifres atur abril 2014

Data : 06/05/2014

L'inici de la temporada turística i la Setmana Santa ajuden a disminuir les xifres d'atur, tant a Menorca, com a la resta de Balears i al conjunt d'Espanya. En aquest sentit, la consellera de Serveis Generals, Treball i Innovació, Pilar Pons, fa una valoració positiva.

De fet, l'atur ha devallat un 8,24% respecte fa un any, el decrement més important de Balears després de Mallorca. També pel que fa al mes de març ha descendit aquesta xifra en més d'un 10%. En el conjunt de l'Arxipèlag ha disminuït en un 11,58% -intermensual- i en un 9,82% -internaual, aconseguint una reducció consecutiva de 18 mesos. A Espanya també s'ha reduït en els dos paràmetres.

A Balears la contractació puja a totes les Illes, especialment a Eivissa (+28,7%), seguit de Menorca (+18,5%), Mallorca (+16,3%) i Formentera (+15,8%).

“Fem una valoració positiva d'aquestes xifres perquè encara que s'emmarquen en un context de preparació de la temporada turística, també reflecteixen una tendència en positiu. Tot i així hem de continuar amb les polítiques de col·laboració entre el sector privat i públic”, explica Pilar Pons.

Maó, 6 de maig de 2014


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS