Notícies i actualitat

El Pla + TIC Menorca del Consell Insular, guardonat per la Fundació Socinfo

Data : 02/05/2014

El Pla + TIC Menorca que desenvolupa el Departament de Serveis Generals, Treball i Innovació del Consell Insular de Menorca amb la col·laboració de la Fundació BIT i les patronals Caeb i Pime ha estat guardonat per la Fundació Socinfo, una organització privada sense ànim de lucre que pretén l'impuls de la societat de la informació.

Concretament, aquesta iniciativa del Consell de Menorca ha rebut el reconeixement Premis Illes Balears 2014 Societat de la Informació, guardó que atorga Socinfo i que també ha recaigut, entre d'altres entitats, en la Direcció General d'Innovació i Desenvolupament tecnològic per la plataforma d'interoperabilitat, la UIB i l'Ajuntament de Palma.

El proper dia 7 de maig la consellera de Serveis Generals, Treball i Innovació, Pilar Pons, rebrà aquest guardó en representació del Consell Insular després d'assistir al seminari Societat de la informació a les Illes Balears (II), amb la presidència de la consellera d'Administracions Públiques del Govern balear, Núria Riera.

Socinfo vol promoure l'adequat desenvolupament i ús de les tecnologies, aplicacions, serveis i continguts de la societat de la informació per contribuir a l'èxit d'un model de creixement econòmic sostenible basat en l'increment de la competitivitat i la productivitat, la promoció de la igualtat social i regional, l'accessibilitat universal i la millora del benestar i la qualitat de vida dels ciutadans i empreses.

El Pla + TIC Menorca està format per un conjunt d'accions de formació, sensibilització i divulgació per fomentar l’ús de les tècniques de la informació i la comunicació (TIC) a les empreses de Menorca, amb l’objectiu de millorar-ne la capacitació empresarial, desenvolupar la gestió i l'ús de l'administració electrònica, potenciar l'accessibilitat de les petites empreses a les noves tecnologies i fomentar la innovació en el teixit empresarial de la nostra illa, com a via per millorar la seva productivitat i competitivitat.

Més de 80 persones han començat a formar-se en l’ús de les TIC en aquesta iniciativa, que està cofinançada pel programa LEADER 2007-2013.

Maó, 2 de maig de 2014


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Més informació
Pla + TIC Menorca
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS