Notícies i actualitat

Visita del conseller de Turisme, Jaime Martínez Llabrés

Data : 30/04/2014

El conseller de Turisme i Esports, Jaime Martínez, s'ha reunit aquest matí a Menorca amb el president del Consell insular, Santiago Tadeo, i amb la consellera de Turisme, Salomé Cabrera, per tractar temes estratègics que afecten a ambdues administracions, com són la connectivitat, el reglament de la Llei de Turisme que el Govern desenvolupa en coordinació amb els Consells insulars i el traspàs de competències de promoció turística. A la cita també han acudit els directors generals de Turisme i Ports i Aeroports , Montserrat Jaén i Antonio Deudero, respectivament.

"El procés de transferència de les competències en promoció turística està iniciat i la voluntat per part del Govern és que es pugui fer efectiu en el menor temps possible", ha dit el conseller després de la reunió. "Volem que sigui així abans del mes de juny perquè totes les Administracions puguin planificar l'any 2015 com correspon i puguin tenir les seves partides pressupostàries definides i desenvolupar el seu pla de promoció", ha matisat Martínez.

Pel que fa a la connectivitat, el conseller s'ha referit al transport aeri i ha assegurat que des del Govern "es tracta de fer un treball conjunt per poder identificar quins són els aspectes clau". Referent a això, Martínez ha volgut recordar també "tot el lluitat per aconseguir coses molt positives per a Balears i Menorca, com (per exemple) l'augment en la bonificació de taxes, sobretot per la doble insularitat i la OSP Menorca - Madrid".


Maó, 30 d'abril de 2014


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS