Notícies i actualitat

El Consell ofereix 133 places per participar en les quatre activitats d'estiu d'Injove

Data : 30/04/2014

Activitats esportives al Pirineu, un curs intensiu d'anglès, un taller de cinema i meravellar-se amb el circ són les quatre activitats que organitza per als joves aquest estiu el Departament de Benestar Social i Joventut a través d'Injove i per a les quals ofereix un total de 133 places.

Aquestes activitats van dirigides a joves d'entre 12 i 25 anys i tindran lloc entre juny i agost. Per apuntar-s’hi cal inscriure's en línia a través del web www.injovemenorca.com a partir del 5 de maig, des de les 9 del matí.

Aventura al Pirienu tindrà lloc entre el 29 de juny i el 6 de juliol, per a joves d'entre 12 i 16 anys, amb un total de 60 places. Inclou tresc, escalada, barranquisme, espeleologia i bivac, entre d'altres. Enguany l'allotjament serà a la casa de colònies Cortariu, a les muntanyes de la serra del Cadí.

Sa Vinyeta British Camp està pensat per a joves d'entre 12 i 14 anys, entre el 27 de juliol i el 3 d'agost. Per primera vegada es durà a terme a l'alberg juvenil Sa Vinyeta, a Ciutadella. També visitaran el Castell de Sant Felip i el Fort Marlborough (es Castell), la torre de defensa de Fornells i la torre des Castellar (Ciutadella). Paral·lelament es duran a terme activitats de rugbi, caiac, immersió lleugera i senderisme, entre d'altres. Hi ha 30 places.

Mèdit: taller de cinema té a la seva disposició 25 places per a joves d'entre 14 i 25 anys, entre l’11 i el 18 de juliol. Els participants aprendran el dia a dia del rodatge d'un curtmetratge professional fent tasques d'interpretació, direcció, filmació i muntatge. Els que vulguin es podran allotjar a Sa Vinyeta.

Cirque du Soleil disposa de 18 places per a joves d'entre 14 i 20 anys, els dies 28 i 29 d'agost. Els participants tindran l'oportunitat de gaudir amb aquest viatge cultural a la representació de circ d'aquest companyia. L'allotjament està previst a l'alberg juvenil Central Palma i el desplaçament es realitzarà amb Iscomar.

Totes aquestes iniciatives es veuen beneficiades amb descomptes del 5 % per a famílies nombroses i del 100 % per a dues persones becades per activitat en el cas de joves que estiguin integrats al Servei de Menors del Departament de Benestar Social i Joventut. “I és que l'objectiu del nostre departament és que tots els joves, amb independència del seu nivell d'ingressos, tenguin l'oportunitat de gaudir i de viure experiències enriquidores aquest estiu gràcies a les activitats que ofereix Injove”, explica la responsable de Benestar Social i Joventut, Aurora Herráiz.

En qualsevol cas, si es donés molta demanda s'oferirien més places o s'estudiaria la possibilitat de repetir l'activitat.

En el cas de Mèdit, aquesta iniciativa participarà en el I Young European Cinema on te Move, una xarxa de tres festivals avalats per la Comissió Europea, una iniciativa que té per objectiu comunicar i apropar als ciutadans el Parlament Europeu, d'una manera creativa i eficaç a través de debats públics, projeccions de cinema i tallers formatius. Els altres dos festivals escollits han estat el de Riff de Roma (Itàlia) i el de Kinokoos de Dubrovnik (Croàcia).

Maó, 30 d'abril de 2014

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Més informació
Estiu Injove 2014
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS