Notícies i actualitat

El Consell preveu substituir les baranes del pont del col·legi La Salle Maó

Data : 22/04/2014

La Conselleria de Mobilitat i Projectes del Consell Insular de Menorca té previst substituir les baranes del pont del col·legi La Salle Maó davant el mal estat que presenten a causa de la corrosió que produeix l'ambient salí de l'illa.

De fet, ja s'han encarregat a una empresa de la Península que les ha de sotmetre a un tractament anticorrosió, procediment que no es pot dur a terme a Menorca, ja que a l'illa no hi ha cap planta de tractament galvanitzat.

En qualsevol cas, els tècnics del Departament de Mobilitat i Projectes aconsellen substituir-les quan no hi hagi trànsit d'escolars, per motius de seguretat. I és que l'altra opció, la d'habilitar un pas alternatiu per als estudiants a l'altura de la mateixa carretera mentre duren les tasques de reparació, es descarta per la seva perillositat.

En aquest sentit, es preveu substituir les baranes al llarg de l'estiu, quan s'hagi rebut el nou material i quan la passarel·la no sigui utilitzada pels escolars. El cost d'aquesta operació és de 80.000 euros amb IVA, aproximadament, i afecta un total de 412 metres.

Maó, 22 d'abril 2014

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS