Notícies i actualitat

El Consell cedeix la gestió del Pavelló Menorca a Dynamic Menorca

Data : 15/04/2014

El Consell Insular cedeix la gestió de les instal·lacions del Pavelló Menorca per dos anys amb la possibilitat d’un any més de pròrroga a l'empresa Dynamic Menorca amb la condició que organitzi com a mínim tres esdeveniments per cada anualitat.

Així s'ha formalitzat avui amb la signatura del contracte de cessió que ha tingut lloc al mateix Pavelló Menorca entre el conseller de Cooperació, Esports i Habitatge, Juanjo Pons, i els representants d'aquesta empresa, Elías Utset, com a director, i Biel Pons, com un dels socis. El regidor d'Esports de l'Ajuntament de Maó, Francesc Pons, també hi ha estat present.

Per al primer any es vol organitzar un esdeveniment esportiu –es vol aspirar a acollir un campionat autonòmic de ball–, un altre de musical –ja sigui amb un grup mediàtic o amb un artista local amb alt poder de convocatòria– i un tercer esdeveniment lúdic o recreatiu, com per exemple la instal·lació d'una pista de gel per Nadal.

De totes formes, els representants de l'empresa guanyadora del concurs de gestió de les instal·lacions del Pavelló Menorca han anunciat que tenen damunt la taula altres propostes.

Segons el contracte signat avui, el Consorci del Pavelló Menorca aporta 100.000 euros per al pagament dels costs mínims durant aquests dos anys. De fet, mantenir aquestes instal·lacions tancades té un cost per a les administracions públiques de 50.000 euros per any.

Maó, 15 d'abril de 2014


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS