Notícies i actualitat

El Consell renova el seu compromís amb la qualitat dels serveis públics

Data : 14/04/2014

El Consell Insular de Menorca ha renovat avui el seu compromís amb la qualitat dels serveis públics en el marc del Fòrum Institucional de Qualitat en el Sector Públic de les Illes Balears.

I és que avui la vicepresidenta i consellera de Serveis Generals, Treball i Innovació, Pilar Pons, ha assistit a l’acte de traspàs de la coordinació d’aquest ens des de la UIB a Autoritat Portuària, en el qual tots els representants institucionals han signat de nou el seu compromís de continuïtat amb la qualitat i després han celebrat la reunió ordinària de feina.

El Fòrum és un lloc de trobada dels responsables de la qualitat de totes les institucions que l'integren i que es corresponen amb els tres nivells d'organització territorial de l'Estat (local, autonòmica, general) i, fins i tot, institucional (Universitat).

Nascut el 2005 de la iniciativa d'alguns dels directius de les administracions públiques presents a la nostra Comunitat, amb la finalitat de conèixer i intercanviar experiències relacionades amb la gestió de la qualitat dels diferents serveis que es presten als ciutadans, es tracta d’una experiència única a Espanya.

«Al Consell de Menorca tenim clar que és obligació de les administracions donar la màxima qualitat possible en els serveis que es presten a la ciutadania per tal d’atendre les seves necessitats», explica Pilar Pons.

Maó, 14 d’abril de 2014

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS