Notícies i actualitat

Integrasport, posam valors a l'esport

Data : 17/11/2017

Aquest matí, el conseller del departament d’Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports del Consell Insular, Miquel Company, juntament amb el Tècnic del Consell i responsable del projecte, Josep Juaneda, i la tutora del projecte, Betlem Gomila, han presentat el projecte Integrasport emmarcat dintre del programa “Posam valors a l’esport”, que es basa en oferir suport als clubs esportius per treballar en la formació esportiva amb l’objectiu de fer l’esport el millor vehicle del creixement personal. Concretament, és un programa que va dirigit als esportistes de les categories d’Aleví, Infantil i Cadet dels clubs esportius de Menorca que s’han volgut adherir a aquest programa.

Principalment, Integrasport consisteix en:
- Actuació Global: amb l'objectiu de treballar sobre els diferents elements que intervenen en el procés d'aprenentatge de l'esportista (esportista, entrenador/a, pares i mares, directius)
- Integrada: perquè incidirà en el procés de creixement físic, emocional, social etc. ja que es plantegen activitats orientades a treballar a tots els nivells de la persona.
- Acció no aïllada: aquest projecte no vol dur a terme una única activitat puntual, sinó que planteja un treball continu conjuntament amb els clubs esportius.
En aquest sentit, un grup de professionals en el creixement personal i social en l’esport (coach, psicoterapeutes, etcètera) seran els encarregats de dissenyar cada activitat que durà a terme cada club i/o equip, sempre en funció de les seves necessitats que es plantegin posteriorment a un anàlisi fet a cada un d’ells, mitjançant una entrevista al director del club.

En quant a les activitats que es realitzaran, seran les següents:
1- Activitats que complementen la formació dels esportistes:
Treball emocional, dinàmica grups...
2- Activitats per a la formació dels entrenadors i delegats:
Treball de suport amb els entrenadors i delegats
3- Activitats de sensibilització de pares i mares:
Treball per a la relació amb altres pares, amb esportistes...
4- Activitats de foment dels valors educatius en la competició:
Tercer temps.

Maó, 17 de novembre de 2017


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS