Notícies i actualitat

Reunió sobre els programes i instruments de finançament europeu del nou període de programació 2014- 2020

Data : 11/04/2014

En el segon dia de la reunió dels Gestors de la Reserva de Biosfera, el Conseller d'Economia, Medi ambient i Caça, Fernando Villalonga i el seu director insular, José Luis Orfila, han participat en la trobada sobre els nous programes i instruments de finançament europeu que emmarcaran el nou període de programació 2014 – 2020.

Entre els programes, instruments i convocatòries d'interès, podem destacar: El programa Horizonte 2020, la PAC, els Programes de Desenvolupament Rural, Programes LIFE, el Fons Europeu Marítim i de Pesca, o las convocatòries de la Fundació Biodiversitat

Han participat en la reunió Antonio Flores Lorenzo, subdirector del Foment del Desenvolupament Rural del Medi Rural del MAGRAMA, Sonia Castañeda, directora de la Fundación Biodiversitat, Elena Barrios Garcia, de la Oficina Pressupostària del Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques, així com el President del Consell de Gestors, Tomás Rueda i el Secretari del Comitè MaB, Francisco J. Cantos.

Els objectius principals de la reunió són conèixer els programes i les convocatòries d'ajuts, el seu marc financer i jurídic, per a la presentació de projectes, així com també conèixer les metodologies de generació de propostes en les diferents convocatòries.

Cal destacar que en l'actualitat el Consell Insular de Menorca està desenvolupat diversos projectes amb finançament europeu: Life Reneix, Life Boscos, projecte Ferme (foment de les energies renovables en el medi rural), Enertur (foment de l'estalvi energètic en establiments turistics rurals) entre altres.

Maó, 11 d'abril de 2014

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS