Notícies i actualitat

Junta de Govern del Consorci Sociosanitari de Menorca

Data : 16/11/2017

Avui dia 16 de novembre s’ha celebrat al Centre Sociosanitari de Menorca la darrera Junta de Govern de l’any 2017.

Dins l’ordre del dia s’han tractat temes tan importants com l’aprovació de la proposta del pressupost 2018, amb un increment total respecte al de 2017 de prop de 400.000 €. També cal destacar l’aprovació del Conveni entre el Consorci Sociosanitari de Menorca i el Consell Insular de Menorca per al finançament i execució d’inversions financerament sostenibles per un import de 173.000 €.

En acabar, els membres de la Junta han visitat les dependències del Centre Sociosanitari de Santa Rita, dedicant especial atenció a la coberta, on s’està instal·lant una planta fotovoltaica de 100 kWp, mostra del compromís del Consell Insular de Menorca amb instal·lacions sostenibles, ecològiques i compromeses amb el medi ambient.


Maó, 16 de novembre de 2017


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS