Notícies i actualitat

Presentació de l’Agent de Medi Ambient del Consell Insular de Menorca al Consell de caça de Menorca

Data : 15/11/2017

El passat dia 14 de novembre es va celebrar a la localitat des Migjorn Gran el consell de caça de Menorca. El Consell de caça és el màxim òrgan de participació del Consell Insular per gestionar l'activitat cinegètica.

El Consell de caça va ser presidit pel conseller de Medi Ambient i Reserva de Biosfera, Javier Ares i van assistir els alcaldes des Migjorn i Mercadal, el cap de servei de protecció d'espècies del Govern Balear, el Sr Joan Mayol, així com membres de les diferents societats de caçadors de l'illa, de l'IME, del GOB, entre d'altres.

Al Consell de caça es va presentar el nou Agent de Medi Ambient que des del passat estiu té el Consell insular de Menorca i que les seves funcions principals són la regulació i el control de la normativa que afecta l'activitat cinegètica.

També es van presentar els resultats preliminars d'un estudi que ha encarregat el Consell Insular de Menorca sobre els plans cinegètics que han de realitzar els vedats de forma obligatòria, on a partir de les dades aportades pels mateixos caçadors es van poder fer reflexions molt interessants per tal de garantir la sostenibilitat de la caça a Menorca.

Altres temes d'interès pel sector que es van tractar van ser la necessitat de fer compatible l'activitat recreativa pel camí de cavall i la caça, on es va ressaltar la importància de comunicar que els usuaris del camí de cavalls no surtin del camí senyalitzat per no dificultar l'activitat agrària del voltant.

Finalment, es va remarcar també la necessitat de comunicar i controlar la prohibició de vendre tords, prohibició que és de caràcter europeu.

Maó, 15 de novembre de 2017

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS